Tietoja meistä

Kiinteistönvälitysliike vuodesta 2005

Homes-Abroad.fi on tarjonnut asiakkailleen erinomaista kiinteistöneuvontaa Espanjassa yli 10 vuotta.

Kiinteistönvälityspalvelut Espanjassa

Tarjoamme neuvoja ja edustamme asiakkaitamme kiinteistöjen oston tai myynnin yhteydessä kaikkialla Espanjassa.

Arvomme

www.homes-abroad.fi on arvoihin perustuva organisaatio. Näihin me uskomme.

Olemme täällä luomassa arvoa asiakkaillemme. Tarkoituksena on, että keskittymällä täysipainoisesti asiaan, saavutamme parhaan mahdollisen hinnan sekä positiivisen ja turvallisen ostotapahtuman.

Luomme arvoa myös yhteistyökumppaneillemme. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä jokaisen kanssa maksimoiden heidän mahdollisuutensa.

Luomme liiketoiminnallemme arvoa valitsemalla parhaat yhteistyökumppanit niin kokonsa kuin tietotaitonsakin puolesta.

Homes-abroad.net is run by competent people who are specialists in their field. Our clients will see us as their personal consultant, helping them to make the best possible decisions throughout the process.

Homes-abroad.net put quality and competence first. This also concerns all our partners who all have many years of experience in the Spanish property market.

Konseptiimme kuuluu, että kaikkia työntekijöitämme ja kumppaneitamme koulutetaan jatkuvasti mm. seuraamaan mahdollisia lakimuutoksia tai säännöksiä, jotka ovat hyödyksi asiakkaillemme.

To buy a property abroad is for most people a big decision. It may be the biggest decision in their live. It is therefore with great humility that we take the assignment and our customers will always find that we are 100% committed in the process. We are our customers' personal adviser and consultant.

Pyrimme aina parantamaan liiketoimintaprosessiamme ja konseptiamme. Kuuntelemme ja opimme asiakkailtamme, joten voimme jatkuvasti parantaa sekä palvelukonseptiamme että tuotteitamme.

Pyrimme osaltamme auttamaan alan maineen parantamisessa. Pyrimme olemaan ajantasalla sekä keskittymään laatuun ja vastuullisuuteen.

We have a customer-oriented business model. The customer must feel that Homes-abroad.net is an open and accessible broker house. Our agents/collaborators must at all times be able to meet our customers need.

Toimistomme jokaisella paikallisella alueella ovat sijoittuneet keskeisesti siten, että asiakkaidemme on helppo tulla tapaamaan meitä henkilökohtaisesti paikan päälle, silloin kun se heille sopii.

Homes-abroad.net is always available at both mail and telephone when the need is there. Our website is designed to provide quick help and advice when requested.

Homes-abroad.net are known to have an innovative profile and Innovation in our business process is something we work on constantly. We will in the future have even more focus on giving all our customers the best experience and a safe buying process. Both "online" and "offline".

Meillä on kuitenkin käytännöllinen lähestymistapa asioihin ja vahva usko siihen, että innovaatiomme täytyy ennen kaikkea olla hyödyksi asiakkaalle.

Kansainvälinen Kiinteistöalan Ammattilaisten Yhdistys

Homes-abroad.fi on Kansainvälisen Kiinteistöalan Ammattilaisten Yhdistyksen (AIPP) jäsen. Merkki luottamuksesta kansainväliseen kiinteistönvälitykseen.

Kansainvälinen kiinteistöalan ammattilaisten yhdistys (AIPP) on perustettu kansainvälisten kiinteistömarkkinoiden ammattitaidon vaatimusten parantamiseksi. Kun näet, että yritys on AIPP: n jäsen, tarkoittaa se sitä, että yritys on tarkistettu ja hyväksytty ja että he ovat vapaaehtoisesti sopineet noudattavansa alan käytösnormeja.